Nuevolution presenterar på den 18:e upplagan av årliga Rodman & Renshaw Global Investment Conference

Stockholm, den 23 augusti 2016. Nuevolution AB (publ) (NUE.ST), ett ledande bioteknik­företag inom preklinisk utveckling av småmolekylära läkemedelskandidater, meddelade idag att man kommer att presentera vid den 18:e upplagan av årliga Rodman & Renshaw Global Investment Conference. Konferensen äger rum den 11-13 september, 2016, på Lotte New York Palace Hotel i New York City.

Alex Haahr Gouliaev, VD för Nuevolution AB (publ) kommer att ge en översikt av bolagets verksamhet under presentationen den 13 september 2016 kl. 15:50 – 16:15 EDT (21:50 – 22:15 CEST). Alex Haahr Gouliaev och Henrik D. Simonsen, bolagets CFO, kommer att finnas tillgängliga för personliga möten med investerare.

Presentationen kommer att webbsändas live. För att lyssna på presentationen, gå till www.rodmanevents.com eller “Investor Relations” på Nuevolutions hemsida. Webb-sändningen kommer att finnas tillgänglig i 90 dagar efter presentation.

Om du är en institutionell investerare, och vill delta i bolagets presentation, klicka då på följande länk (www.rodmanevents.com) för att anmäla dig till Rodman & Renshaw Conference. När din registrering har bekräftats kommer du att uppmanas att logga in på konferensens webbplats för att begära ett personligt möte med bolaget.

Dessutom kan alla investerare som deltar i konferensen och som vill träffa Nuevolutions ledning för ett personligt möte även kontakta Henrik Simonsen på hs@nuevolution.com eller Anna Baran-Djokovic på abd@nuevolution.com.

För mer information kontakta gärna

Henrik D. Simonsen, CFO
Telefon: +45 3913 0947
E-post: hs@nuevolution.com

Anna Baran-Djokovic, Investor Relations Manager
Telefon: +44 7521 083006
E-post: abd@nuevolution.com

 

Om Nuevolution

Nuevolution AB (publ) är ett ledande bioteknikföretag inom preklinisk utveckling av småmolekylära läkemedelskandidater. Företaget grundades 2001 och har huvudkontor i Köpenhamn, Danmark. Nuevolution utvecklar sin forskningsplattform och sina prekliniska program i samarbete med läkemedels- och bioteknikföretag med målet att i framtiden kunna hjälpa patienter i behov av nya behandlingsmetoder. Nuevolutions forsknings­program fokuserar på terapeutiskt viktiga indikationer inom inflammation, onkologi och immunonkologi.

Denna information är sådan som Nuevolution AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den tisdag 23 augusti 2016 kl. 13.00 (CEST).

Nuevolution AB (publ) är listat på Nasdaq First North Premier i Stockholm (ticker: NUE.ST). Västra Hamnen Corporate Finance AB är bolagets Certified Adviser. Mer information om Nuevolution finns på www.nuevolution.com